Ποιοι είμαστε

Πρωτοπορία

Η Cellentis είναι μια ιατρική εταιρεία - η μοναδική στην Ελλάδα - η οποία παρέχει εξατομικευμένες θεραπείες αναγεννητικής ιατρικής. Το ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό είναι εκπαιδευμένο και έχει σημαντική εμπειρία στην εφαρμογή των θεραπειών αυτών. Λειτουργούμε κυρίως σε δύο πυλώνες. Ο ένας είναι ο τομέας της αναγεννητικής ορθοπεδικής, παρέχοντας πρωτοποριακές θεραπευτικές επιλογές - βιολογικά εργαλεία - για την αποτελεσματική αντιμετώπιση βλαβών του μυοσκελετικού συστήματος, όπως είναι οι χόνδρινες βλάβες που οφείλονται στην οστεοαρθρίτιδα ή τις αθλητικές κακώσεις, οι τενοντίτιδες/τενοντοπάθειες και ο πόνος της μέσης. Δουλεύουμε επίσης στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής, παρέχοντας μια σειρά βιολογικών θεραπειών για την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, τις ρυτίδες, τις ραγάδες και την τριχόπτωση.

Εξατομικευμένες Θεραπείες

Οι θεραπείες που παρέχουμε είναι εξατομικευμένες για τον κάθε ασθενή και αυτόλογες, προέρχονται δηλαδή από τα κύτταρα του ίδιου του ασθενή.

Είναι γνωστό ότι το ανθρώπινο σώμα έχει μια εκπληκτική ικανότητα να αυτοθεραπεύεται, να διορθώνει δηλαδή τις βλάβες όπου και όταν αυτές προκύπτουν. Δουλειά μας είναι να εκμεταλλευτούμε αυτή την ικανότητα, κατευθύνοντας τα κύτταρα του ίδιου του ασθενή στο σημείο της βλάβης για να ασκήσουν εκεί τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Με τον τρόπο αυτό ενεργοποιούμε τοπικά τους μηχανισμούς εκείνους οι οποίοι ευθύνονται για την ανάπλαση και την επιδιόρθωση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη. Επομένως παρέχουμε αποτελεσματικές και παράλληλα απολύτως ασφαλείς εξατομικευμένες θεραπείες για τους ασθενείς.

Οδηγούμε τις εξελίξεις

Η Cellentis ενημερώνεται συνεχώς για νέες εξελίξεις στην αναγεννητική ιατρική. Η ομάδα μας απαρτίζεται από ιατρούς και επιστήμονες με διεθνή παρουσία, οι οποίοι διαθέτουν μια εκπληκτική εμπειρία στην εφαρμογή βιολογικών θεραπειών. Παρακολουθούμε (και ακολουθούμε) συνεχώς τις επιστημονικές τάσεις και προσπαθούμε με πάθος να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των ασθενών, αναπτύσσοντας και εφαρμόζοντας αποτελεσματικές και ασφαλείς κυτταρικές θεραπείες, θεραπευτικά εργαλεία και τεχνολογίες.