Οι χώροι μας

Φιλικό περιβάλλον

Η Cellentis έχει σχεδιαστεί με επίκεντρο τον ασθενή. Όλοι μας οι χώροι, από την υποδοχή μέχρι τα ιατρεία, χαρακτηρίζονται από μια ζεστή, φιλική και παράλληλα επαγγελματική ατμόσφαιρα. Θέλουμε να παρέχουμε τις αρτιότερες ιατρικές υπηρεσίες σε ένα περιβάλλον το οποίο αγκαλιάζει τον ασθενή από την πρώτη στιγμή, τον κάνει να νιώθει σα να βρίσκεται σε ένα γνώριμο, προσωπικό του χώρο.

Το νοσηλευτικό μας προσωπικό θα αναλάβει να σας κατατοπίσει για όλα τα διαδικαστικά θέματα, τα οποία έχουμε φροντίσει να είναι όσο το δυνατόν απλούστερα. Θέλουμε η παραμονή σας στους χώρους μας, μέχρι να έρθει η ώρα να δείτε τον θεράποντα ιατρό σας να είναι άνετη και ευχάριστη.

Ειδικός χώρος ενημέρωσης ασθενών

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου θα πρέπει να υπάρξει κάποια ενημέρωση για τις υπηρεσίες μας. Οι υπηρεσίες αναγεννητικής ιατρικής που παρέχουμε είναι πρωτοποριακές και περιέχουν επιστημονικά δεδομένα τα οποία ενδεχομένως να είναι άγνωστα στους περισσότερους ασθενείς. Τα δεδομένα αυτά πρέπει να γίνουν κατανοητά από τους ασθενείς και για να γίνει αυτό είναι απαραίτητο να εξηγηθούν με απλό τρόπο. Η ενημέρωση πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και γίνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, έτσι ώστε να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις πριν προχωρήσουμε στην εφαρμογή μιας θεραπείας αναγεννητικής ιατρικής. Σε περίπτωση που χρειαστεί να απαντηθούν εξειδικευμένες ερωτήσεις ιατρικής φύσης, κάποιος από τους ιατρούς του κέντρου μας είναι πάντα διαθέσιμος να συμμετέχει στην ενημέρωση.

Άρτια εξοπλισμένα ιατρεία

Τα ιατρεία του κέντρου μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό. Το νοσηλευτικό και ιατρικό μας προσωπικό θα υποδεχτεί τον ασθενή σε ένα χώρο επαγγελματικό και παράλληλα φιλικό. Τα ιατρεία μας είναι σχεδιασμένα με το ίδιο σκεπτικό. Έχουμε φροντίσει όλα μας τα ιατρεία να διαθέτουν άπλετο φυσικό φωτισμό και κλιματισμό/εξαερισμό, έτσι ώστε ο ασθενής να νιώσει άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Γνωρίζουμε ότι σε αρκετές περιπτώσεις ο ασθενής συνοδεύεται από κάποιο μέλος της οικογένειάς του και γι’ αυτό το λόγο τα εξεταστήρια έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να διαθέτουν το κατάλληλο μέγεθος σε περίπτωση που ειναι επιβεβλημένη η παρουσία κάποιου συνοδού.

Χώρος εξειδικευμένων εφαρμογών

Κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχουμε αφορούν εφαρμογές αναγεννητικής ιατρικής. Οι εφαρμογές αυτές είναι εξειδικευμένες και για το λόγο αυτό παρέχονται σε ξεχωριστό, ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Ο χώρος αυτός είναι πάντα καθαρός και αποστειρωμένος, διαθέτει ειδικό ιατρικό εξοπλισμό, καθώς επίσης και το απαραίτητο υγειονομικό υλικό που θα χρειαστούν οι ιατροί μας και το νοσηλευτικό μας προσωπικό για την εφαρμογή της θεραπείας αναγεννητικής ιατρικής.

Κατά τη διάρκεια μια εφαρμογής αναγεννητικής ιατρικής, στο χώρο παρευρίσκεται ο θεράπων ιατρός και το απαραίτητο νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ δεν επιτρέπεται η παρουσία συνοδών μελών, έτσι ώστε ο χώρος να παραμένει πάντα καθαρός και αποστειρωμένος.