Σχετικά με εμάς


Ποιοι είμαστε

Η Cellentis είναι η μόνη ιατρική εταιρεία στην Ελλάδα η οποία παρέχει εξατομικευμένες θεραπείες αναγεννητικής ιατρικής. Πιστεύουμε ακράδαντα στο ρητό..."Πάντων μέτρον Άνθρωπος εστί". Έτσι και η επιστήμη οφείλει να είναι στην υπηρεσία του. Στη Cellentis παρακολουθούμε, υιοθετούμε και βελτιώνουμε στην πράξη συνεχώς τις επιστημονικές τάσεις και προσπαθούμε με πάθος να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των ασθενών, αναπτύσσοντας και εφαρμόζοντας αποτελεσματικές και ασφαλείς κυτταρικές θεραπείες, θεραπευτικά εργαλεία και τεχνολογίες.

Πως δουλεύουμε

Ως γιατροί και επιστήμονες, πιστεύουμε βαθιά στη λειτουργική λογική του κυττάρου. Αυτή τη λογική υιοθετούμε και στην λειτουργία της Cellentis. Η επιτυχία σε ότι κάνουμε, βασίζεται στη γνώση, την εμπειρία μας, το πάθος για τελειότητα, το πνεύμα συνεργασίας και στη διαρκή υιοθέτηση κάθε δοκιμασμένης εξέλιξης στην ιατρική βιοτεχνολογία. Οι θεραπείες που παρέχουμε είναι εξατομικευμένες για τον κάθε ασθενή και αυτόλογες, βασίζονται δηλαδή στο κυτταρικό δυναμικό του ίδιου του ασθενή.

Οι χώροι μας

Η Cellentis έχει σχεδιαστεί με επίκεντρο τον ασθενή. Όλοι μας οι χώροι, από την υποδοχή μέχρι τα ιατρεία, χαρακτηρίζονται από μια ζεστή, φιλική και παράλληλα επαγγελματική ατμόσφαιρα. Θέλουμε να παρέχουμε τις αρτιότερες ιατρικές υπηρεσίες σε ένα περιβάλλον το οποίο αγκαλιάζει τον ασθενή από την πρώτη στιγμή, τον κάνει να νιώθει σα να βρίσκεται σε ένα γνώριμο χώρο. Το νοσηλευτικό μας προσωπικό θα αναλάβει να σας κατατοπίσει για όλα τα διαδικαστικά θέματα, τα οποία έχουμε φροντίσει να είναι όσο το δυνατόν απλούστερα. Θέλουμε η αναμονή σας μέχρι να δείτε τον θεράποντα ιατρό σας να είναι άνετη και ευχάριστη.