Τριχόπτωση

Tα κύτταρά σας μπορούν να θεραπεύσουν την τριχόπτωση

Μπορεί η τριχόπτωση να μην έχει καμία απολύτως επίπτωση στην υγεία μας, επηρεάζει όμως σημαντικά την ψυχολογία μας. Αναμφισβήτητα τα μαλλιά μας αποτελούν αναπόσπαστο χαρακτηριστικό της εμφάνισής μας, συντελούν στην εικόνα μας και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, η τριχόπτωση αποτελεί ένα φαινόμενο συχνό, φυσιoλογικό και οφείλεται σε πολλές αιτίες. Πρόκειται για μια κατάσταση που αφορά κυρίως τους άντρες, αλλά και κάποιες γυναίκες! Η αναγεννητική ιατρική έχει προχωρήσει τόσο στις μέρες μας, που μπορεί να σας βοηθήσει ουσιαστικά στην ανάσχεση του φαινομένου της τριχόπτωσης.
Η λύση έρχεται από τη Cellentis, με την εφαρμογή μιας σειράς αποτελεσματικών θεραπειών αναγεννητικής ιατρικής. Η εφαρμογή είναι άμεση, ανώδυνη, αναίμακτη και χωρίς τη ανάγκη χειρουργικής επέμβασης. Αξιοποιώντας το δικό σας κυτταρικό δυναμικό και την ικανότητα του ίδιου του οργανισμού να επιδιορθώνει βλάβες, επιτυγχάνουμε σημαντική ανάσχεση στην εξέλιξη του φαινομένου και εσείς πλέον μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, ανανεωμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Αραίωση μαλλιών; Το λόγο έχει η επιστήμη

Μέσω της βιοτεχνολογίας, είναι πλέον εφικτή η χρήση βλαστοκυττάρων και αυξητικών παραγόντων, για την αναγέννηση και την ανάπλαση των ιστών που ευθύνονται για την ανάπτυξη της τρίχας.

Χάρη στην αναγεννητική βιοτεχνολογία, η αραίωση των μαλλιών είναι παρελθόν

Οι αυξητικοί παράγοντες είναι βιομόρια που απομονώνονται από το αίμα του ίδιου μας του οργανισμού. Μαζί με τα βλαστοκύτταρα, παίζουν σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση των βασικών στοιχείων και στοιβάδων του δέρματος και κατ’ επέκταση, στην ανάπλαση των ιστών που ευθύνονται για την ανάπτυξη της τρίχας.
Η έγχυση βλαστοκυττάρων και αυξητικών παραγόντων στο τριχωτό της κεφαλής, κοντά στους θύλακες της τρίχας, ενεργοποιεί και επιταχύνει την εσωτερική ικανότητα της αναγέννησης που διαθέτουν τα κύτταρα, τα οποία ευθύνονται για την ανάπτυξη των μαλλιών, οδηγώντας στο καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Μία θεραπεία με πολλά οφέλη και ορατά αποτελέσματα

Η παραπάνω τεχνική ενεργοποιεί και επιταγχύνει τη φυσιολογική διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων του ίδιου του οργανισμού, τα οποία ευθύνονται για την ανάπτυξη και διατήρηση της τρίχας.
Η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής και δεν τίθεται θέμα απόρριψης του υλικού που χρησιμοποιείται, διότι αυτό προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό. Επομένως, το αισθητικό αποτέλεσμα έχει μεγάλη διάρκεια.