Αντιγήρανση Δέρματος

Tα κύτταρά σας μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ρυτίδες

Θέλετε να αποκτήσετε ένα λείο, φωτεινό και ομοιόμορφο δέρμα; Προβλήματα του δέρματος, όπως ρυτίδες, ραγάδες, και ουλές από ακμή προσβάλλουν την αυτοπεποίθησή σας;
Η αναγεννητική ιατρική έχει προχωρήσει τόσο στις μέρες μας, που μπορεί να σας βοηθήσει ουσιαστικά, να αντιμετωπίσετε τα σημάδια του χρόνου, έτσι ώστε να μην χάσετε ποτέ τη λαμπερή και λεία επιδερμίδα σας. Η λύση έρχεται από τη Cellentis, με την εφαρμογή μιας σειράς αποτελεσματικών θεραπειών αναγεννητικής ιατρικής.
Οι θεραπείες αυτές ενεργοποιούν και επιταχύνουν τη φυσιολογική διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων και τους μηχανισμούς αντιγήρανσης και ανάπλασης του δέρματος. Η εφαρμογή τους είναι άμεση, ανώδυνη, αναίμακτη και χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης.
Αξιοποιώντας το δικό σας κυτταρικό δυναμικό και την ικανότητα του ίδιου του οργανισμού σας να επιδιορθώνει βλάβες, επιτυγχάνουμε σημαντική ανάσχεση στην εξέλιξη της φθοράς και της γήρανσης του δέρματος και εσείς, πλέον, μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, όμορφες, λαμπερές και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Τεχνικές αποκατάστασης της φθοράς του δέρματος

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τη Cellentis είναι απολύτως ασφαλείς και το αισθητικό αποτέλεσμα παραμένει σταθερό στο χρόνο, χωρίς την ανάγκη συχνών επαναλήψεων.

Βιολογική ανάπλαση δέρματος με αυξητικούς παράγοντες

Οι αυξητικοί παράγοντες είναι ενεργά βιομόρια που απομονώνονται από το αίμα του ίδιου μας του οργανισμού. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενεργοποίηση των κυττάρων των στοιβάδων του δέρματος και κυρίως των ινοβλαστών, προκαλώντας έτσι την παραγωγή ενδογενούς υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της δομής και της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται, με απολύτως φυσικό τρόπο, η ενυδάτωσή του. Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος ενδείκνυται ως μια φυσική αντιγηραντική θεραπεία του δέρματος, με εφαρμογή στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια. Μπορεί να εφαρμοστεί και για την αντιμετώπιση των ραγάδων, καθώς επίσης και των ουλών ακμής.

Εμφύτευση λίπους με βλαστοκύτταρα

Η εμφύτευση λίπους εμπλουτισμένου με βλαστοκύτταρα είναι μια αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης της φθοράς του δέρματος. Τα βλαστοκύτταρα είναι τα κυρίαρχα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος. Μέσω της αναγεννητικής τους ικανότητας, παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπλαση των στοιβάδων του δέρματος. Ο συνδυασμός των βλαστοκυττάρων με λίπος αποτελεί την πλέον αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, με απολύτως φυσικό τρόπο, επιτυγχάνοντας λείανση των ρυτίδων με παράλληλη ανάπλαση του δέρματος εκ των έσω και παρατεταμένο αποτέλεσμα. Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος ενδείκνυται ως μια αποτελεσματική θεραπεία για τη λείανση των ρυτίδων, κυρίως του προσώπου, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί και στο λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Θεραπείες με πολλαπλά οφέλη και ορατά αποτελέσματα

Οι παραπάνω τεχνικές ενεργοποιούν και επιταχύνουν τη φυσιολογική διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος και τους μηχανισμούς αντιγήρανσης. Ως βιολογικές διεργασίες αποκλείουν τη χρήση “ξένου” υλικού και η εφαρμογή τους είναι απολύτως ασφαλής.Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και έχει μεγάλη διάρκεια.

Δείτε το δέρμα σας να αναπλάθεται!

01 Επιδιόρθωση των ρυτίδων στο μέτωπο
02 Βελτίωση του σχήματος των φρυδιών
03 Μείωση των ρυτίδων στο μεσόφρυο
04 Λείανση λεπτών γραμμών γύρω από τα μάτια (“πόδι της χήνας”)
05 Σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος στην περιοχή της κάτω γνάθου
06 Λείανση ρυτίδων γύρω από το στόμα
07 Μείωση των ρινοχειλικών αυλάκων
08 Αντιμετώπιση μαύρων στιγμάτων και ουλών ακμής
09 Βελτίωση των ρυτίδων στο λαιμό και στο ντεκολτέ