Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα.
Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε τα παρακάτω στοιχεία:

Cellentis
Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναγεννητικής Ιατρικής
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58,
16673 Βούλα

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-899 4001
Email: info@cellentis.gr

* Απαραίτητα στοιχεία

Οδηγίες για να έρθετε στη Cellentis

Η εταιρεία μας βρίσκεται επί της Λ. Βουλιαγμένης. Για να μας βρείτε στο χάρτη πατήστε εδώ. Αν θέλετε να παρκάρετε στο ειδικά διαμορφωμένο parking για τους ασθενείς του Κέντρου, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.
Αν είστε επί της Λ. Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Βούλα/Βουλιαγμένη
Αφού περάσετε το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου επί της Λ. Βουλιαγμένης (στο δεξί σας χέρι), περίπου 1 km παρακάτω, στο πρώτο φανάρι θα δείτε το Σκλαβενίτη. Συνεχίζετε ευθεία επί της Λ. Βουλιαγμένης και στο επόμενο φανάρι, περίπου 500 m παρακάτω, κάνετε δεξιά στη οδό Σωκράτους. Στο δεύτερο στενό (οδός Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου) κάνετε αριστερά και στο δεύτερο στενό (οδός Σόλωνος) κάνετε πάλι αριστερά. Μπορείτε να παρκάρετε στο τέλος του δρόμου, στο χώρο που έχουμε για τους ασθενείς του κέντρου.
Αν έρχεστε από τη Βουλιαγμένη/Καβούρι (Λ. Αθηνάς) με κατεύθυνση προς παραλιακή
Ερχόμενοι από Βουλιαγμένη/Καβούρι (επί της Λ. Αθηνάς), κάνετε δεξιά στο σημείο που αρχίζει η Λ. Βουλιαγμένης. Στο δεύτερο φανάρι κάνετε αριστερά (οδός Ζεφύρου) και στο πρώτο στενό δεξιά (οδός Πόρου). Στο δεύτερο στενό (οδός Σόλωνος) κάνετε δεξιά και μπορείτε να παρκάρετε στο τέλος του δρόμου, στο χώρο που έχουμε για τους ασθενείς του κέντρου.
Αν έρχεστε από την παραλιακή (Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή/Ποσειδώνος) από οποιαδήποτε κατεύθυνση
Στρίβετε στην οδό Βασιλέως Παύλου, προς το Ασκληπιείο Βούλας. Συνεχίζετε ευθεία έχοντας το νοσοκομείο στα αριστερά σας. Αφού περάσετε το νοσοκομείο, κάνετε αριστερά στο τρίτο στενό (οδός Σωκράτους), στο δεύτερο στενό (οδός Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου) κάνετε δεξιά και στο δεύτερο στενό (οδός Σόλωνος) κάνετε πάλι αριστερά. Μπορείτε να παρκάρετε στο τέλος του δρόμου, στο χώρο που έχουμε για τους ασθενείς του κέντρου.